diumenge, 19 de desembre del 2010

Provincians, tanmateix

Ahir fou inaugurat el tram del TGV espanyol  de Madrid a València, amb desplegament informatiu ampli i participació de les més altes autoritats de l'Estat. Ara els madrilenys ja podran gaudir de les platges llevantines de manera còmoda; polítics i empresaris de l'altiplà castellà (meseta) i el Regne de València tindran via directa. L'Espanya interior resta comunicada.

Figueres i París
diariodeunturista.com
Avui la frontera catalana i París estableix la seva comunicació ràpida, servida pels combois de
SNCF, l'enllaç amb Europa comença el seu tímid camí. Cap desplegament informatiu especial, cap presència d'altes autoritats, només l'alcalde de Figueres, Santi Vila i els seus acompanyants, estaven en la inauguració de l'enllaç.

Loor! a la Catalunya europea, Ai! l'Espanya de sempre....

3 comentaris:

  1. Fins i tot el Rei i la Reina d'Espanya van anar a València! Un gran esdeveniment! Ara els de la meseta ja no aniran a Salou, ja tenen la platja més a prop! Ens deixaran més espai a nosaltres. L'enllaç a París sembla que només ens interessa als catalans que sempre hem tingut Europa com a referència. Com sempre ens ho hem de fer nosaltres!
    I després diran.....

    ResponElimina
  2. El nostre futur passa per París i Berlín, francs i teutons, com en el passat, fa més de mil anys, a la incipient Catalunya carolíngia. Tant de bo que, aquí, tothom ho tinguéssim clar.
    I aquest TGV és un pas en la direcció correcta.

    ResponElimina
  3. La velocitat dels TGV que no els AVE, ens ha portat a un fi d'any ple de noves esperances. Esperem que el Nou Any 2011, sigui millor que el darrer.
    Feli´Any Nou 2011.

    ResponElimina