dijous, 16 de juliol del 2009

Novament el Segarra Garrigues

La Comissió Europea ha posat el crit al cel per la inauguració del primer tram del canal informat en el darrer post. L'embolic entre el comissari europeu de Medi Ambient, Stavros Dimas, la ministra espanyola de Medi Ambient Elena Espinosa, el conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, portàrà més capítols que els culebrots mexicans de TV. L'un multant al Gobierno d'Espanya, la ministra dient que la gestió està traspassada a la Generalitat i que la darrera decisió és autonòmica. El conseller defensant el projecte molt important per l'agricultura de Ponent, els ecologistes esperant l'aprovació del Pla d'usos.
Viatjaran a Brussel·les el conseller Llena, el conseller Baltasar de Medi Ambient i Marta Moren directora general de l'aigua del Ministerio de Medio Ambiente, Medio Rural i Marino del govern Central, per a negociar en el ben entès que Catalunya no pensa renunciar a aquesta obra. És la resolució i planificació de les ZEPA el punt clau.


Lleida també té un "sorro" (dedicat al meu cunyat)

El grup de Diables del poble de Rosselló, ha creat la seva mascota que presentà en societat per les passades festes de Sant Joan, batejat com "lo Sorro Sisquet" en honor al seu creador en Cisco Garcia. La idea és fer-lo actuar en les festes dels diables (amb permís de Brussel·les !!)

1 comentari:

  1. Ai carai.... ara tindré un competidor. Amb tot aquests xicots de Rosselló, potser m'haguessin hagut de demanar permís per usar el meu "alias" que tinc registrat des que anava escola de pàrvuls... Pels meus amics de tota la vida sempre he sigut el Sorro, i per això vaig batejar així el meu bloc...
    En fi que m'ha fet il·lusió veure que ara tindré un germanet en forma de guineu i que em farà la competència. Si aconseguissis com connectar amb el grup em faria gràcia fer-los quatre ratlles...
    Ah, i gràcies per la dedicatòria que em fas... aviat seré més famós que la monyos.
    Una abraçada

    P.D. encara que el comentari figuri que el fa la Marta, en realitat el faig jo, Salvador des del seu PC i a través del seu bloc. Som a Benasc amb una connexió wifi amb el seu portàtil.

    ResponElimina